Wilt u ook graag uw mening en ervaringen ventileren in het gastenboek op de website van Hans Janssen zonweringen, dan nodigen we u uit om deze naar ons te mailen via het contact formulier aan de rechterkant. We kunnen deze beoordeling in onderstaande gastenboek plaatsen.

  Naam
  Uw beoordeling

  Afgelopen mei heeft Hans bij mij boven en beneden rolluiken gehangen met solarmotor. Keurig gehangen en ben er super tevreden over. Hans bedankt! (Paul)

  Onlangs rolluiken laten plaatsen. Super tevreden, klantvriendelijk, duidelijk en proffesioneel. Absoluut een aanrader en we gaan hier ook zeker nog meer rolluiken bestellen. (Sem)

  Bedankt voor het plaatsen van een super mooie veranda, laat de zomer maar komen. (Ronald en Caroline)

  Hans en Gérard  hartelijk dank voor het plaatsen van onze veranda zijn er super blij mee top kwaliteit geleverd gaan er nu heerlijk van genieten. (Fam vd Berg)

  Vandaag de glazen schuifwand  geplaatst  bij onze overkapping. Het 5e product dat Dhr Janssen geleverd en geplaatst heeft samen met zijn werknemer. Wederom  fantastisch  werk geleverd (van Asten)

  Jullie zijn nu bezig met onze overkapping en het wordt nu al erg mooi. (Corina en Moos)

  Toch nog even extra dank uit het mooie Schijndel. We hebben al heel wat uurtje genoten van onze overkapping. (Familie Langenhuysjes)

  Super bedankt voor het snelle plaatsen van onze terrasoverkapping, we zijn heel blij. (Familie van Herk )

  We zijn erg blij met de overkapping, hij is zeer mooi geworden, en nu de zijkant ook dicht is, is het helemaal top en de service is geweldig. (Familie Schieveld)

  Ik wil jullie bedanken voor de nette overkapping die jullie bij ons hebben geplaatst, we zijn erg tevreden. (Tiny en Michel)

  We zijn erg blij en gelukkig met onze overkapping het ziet er super uit !! Bedankt. (5 juli geplaatst door familie van den Broek)

  Super blij met onze terras overkapping en rol luiken !Echt vakwerk !! Hans en zijn personeel bedankt. (Nick Verhulst)

  We zijn echt super blij met onze overkapping. Echt kei mooi, bedankt. (Familie van Oosten)

  We genieten nu al zes weken van onze
  terrasoverkapping. Die is echt supermooi geworden en we zijn dan ook dik tevreden over Hans en z’n team.Dit is echt vakwerk en kunnen Hans bij iedereen aanraden voor advies en plaatsing !! (Ger en Thuur)

  We hebben nu 3 maanden onze veranda en zijn nog iedere dag blij, knap stukje vakwerk. Onze buren zijn ook heel blij met hun nieuwe veranda, ik ben blij dat ik ze naar hans heb doorverwezen. (Familie Verhagen)

  Super bedankt voor het plaatsen van de prachtige overkapping! We zijn er erg blij mee. Net klaar met de inrichting. Jammer dat we hier geen foto kunnen plaatsen,maar dat doe ik dan wel op hyves. Hij
  is echt super geworden! Goede service ook!(Fam Blom)

  Na verschillende overkappingen te hebben gezien, werd het ons duidelijk na de ‘showroom’ van Hans bezocht te hebben; “Zo wilden wij het ook graag”. Zeer mooi, compleet en van  ’n goede kwaliteit. Precies zoals afgesproken, waaraan we zelf veel waarde hechten, werd alles snel, vakkundig en perfect geplaatst door Hans en zijn collega. Kortom; ’n echte aanrader. Het is echt mooi geworden, we zijn er erg blij mee, bedankt. (Familie de Groot)

  Ik wil even laten weten dat we zeer tevreden zijn en ook over de service is geweldig het is echt een aanrader je hebt er gewoon een kamer bij ben er super blij mee. (Fam Bosmans)

  Heel erg bedankt voor het plaatsen van een mooie terrasoverkapping. Het is prachtig geworden. De zijkant mooi dichtgemaakt met een spie. En dat tegen een sterkt concurrerende prijs! Afspraken zijn
  netjes nagekomen en er is vakwerk geleverd. Wij zijn heel tevreden!(Peter en Jeanne)

  Wij hebben een terrasoverkapping met rolluiken laten plaatsen perfect gemaakt en zijn erg tevreden over deze mensen.Echt een aanrader dit bedrijf. (Bennie en Anita)

  Een super team .. vakkundig en correct .. overkapping is
  zelfs mooier als verwacht .. superprijs en super service en allemaal heel
  mooi afgewerkt !! aanrader .. ook in de regio Parkstad (Familie Piech)

  Na een week ben ik eindelijk gewend aan die grote veranda. Geweldig (zeker nu de tuin verder ook af is), heerlijk ruim en hij is echt prachtig, ook de verlenging die je aan ons huis hebt gezet zodat we de hele breedte van de tuin kunnen gebruiken. Bedankt voor het prachtige werk. (Anja en Ren Lombarts)

  Na een goed advies is op 13 juni 2013 bij ons een overkapping met glaswand geplaatst. Omdat we een muur hadden die met platen aan de buitenkant is geïsoleerd wisten we niet of het bevestigd kon
  worden. Na overleg met jullie en wat uitzoekwerk bleek het toch mogelijk. Alles is binnen 1 dag geplaatst en we zijn er heel tevreden mee. Graag willen wij jullie dit laten weten. (Monique)

  Klasse werk geleverd mannen! Extra bedankt voor de service, wij gaan genieten van de fantastische overkapping! (Kevin en Kelly)

  Een overkapping laten plaatsen door Hans en personeel, en heb er maar een woord voor perfect !!! Een echte aanrader dit bedrijf. (Familie Loos)

  Wat zijn wij blij Hans, met de prachtige overkapping die je bij ons geplaatst hebt. Het is een verlengstuk vanuit de huiskamer, en een huiskamer vanuit de plaats. Vanaf de plaatsing op 4 september, genieten wij er elke dag opnieuw weer van. Vakwerk hóór. BEDANKT. (Fam van Rooij )

  Bedankt voor het plaatsen van de supermooie overkapping. Zoals de meeste reactie op de site, waren ook wij meer dan tevreden met resultaat. Terrasoverkapping was op maat gemaakt voor de prijs waar je bij de meeste een standaard maat voor hebt. Hans en Collega nogmaals bedankt voor het vakkundig en snel plaatsen.
  (26 Mei geplaatst door familie van den Berg)

  Wij zijn super tevreden met onze overkapping.We hebben er al heel wat uurtjes doorgebracht. Wat hebben jullie snel en goed gewerkt. De service is ook geweldig. Hans en team bedankt.
  We sturen iedereen door naar jullie. De foto`s komen zodra de rest van de tuin ook klaar is. (Familie Kho )

  Mannen, helemaal top. Een mooie strakke overkapping. Tot in detail afgewerkt en dat in een dag. Ik denk dat we hier nog lang plezier van zullen hebben met een knipoog naar het Hans Janssen team.
  (Edwin en Nell)

  Zeer blij met onze overkapping en zonwering. Hans werkt erg netjes en secuur, echt een vakman. (Bart en Ellis)

  Hans ook je service is goed ik had zelf probleem veroorzaakt maar jij hebt het voor ons kosteloos opgelost en het ziet er weer netjes uit bedankt voor de snelle service(Piet en Jose)

  Wij zijn erg tevreden over de manier en hoe snel de onderrollen  zijn vervangen een goede en snelle service
  (D. Kauwenberg)

  Super mooi werk geleverd bij het plaatsen van onze overkapping. Duidelijke uitleg over verschillende keuzes en hartstikke vriendelijk! Echte vakmensen! Hans & team, kei bedankt!!
  (Maikel en Laurie)

  Een paar jaar geleden door Hans Janssen rolluiken laten plaatsen. Erg vakkundig en alles tegen een mooie prijs. Onlangs ook een mooie overkapping laten plaatsen. We zijn er echt ongelooflijk blij mee, bedankt Hans!!
  (Doris en Bas)

  Ook wij zijn zeer tevreden over Hans Janssen zonweringen. Prettige manier van werken en komt goed zijn afspraken na. Aan te bevelen! (Fam. van Boxsel)

  Vorig jaar heeft Hans ons voorzien van advies en ook de uitvoering van rolluiken, zonwering, overkapping en een glazen pui voor in de overkapping. Goede prijs kwaliteit verhouding en alles uitgevoerd. Zoo blij mee! Een echte aanrader! (Fam. van den Dungen)

  Ben zeer tevreden over de vakkundige plaatsing van mijn rolluiken. Ook het professionele advies is een pluspunt. Wij raden een ieder dit bedrijf aan.(Fam. van Galen)

  Vader en zoon hebben screens geleverd en geplaatst. Geheel volgens afspraak, gewoon goed geregeld. Nogmaals mijn dank!(Dianne)

  Ruim vijf jaar geleden een terrasoverkapping laten plaatsen. In maart van dit jaar zijwanden en glazen deuren. En zoals altijd op tijd en net werk geleverd. Zodat wij al heel wat jaren kunnen genieten in onze tuin. Hartelijk dank daarvoor.(Eveline)

  Vandaag hebben Hans en Eric onze mooie zwarte ritsscreens geplaatst. Dikke complimenten voor de vakkundigheid, zorgvuldigheid maar vooral eerlijkheid van dit bedrijf. Geen verborgen onzin maar duidelijkheid vooraf.
  Ga zo door Hans en Eric!(van Acht)

  Wij zijn erg blij met onze nieuwe veranda.. super netjes geplaatst!(van Deijl)

  Geweldig,meer kan ik niet zeggen. (Familie Gokce)

  Mijn overkapping is vandaag geplaatst.. Mijn complimenten voor het vakwerk wat jullie geleverd hebben.. Nu het zonnetje nog (Fam Masolijn)

  Wij zijn zeer tevreden over het totale proces vanaf de offerte tot en met de plaatsing. Het eindresultaat mag er zijn. We zijn er echt zeer blij mee en hebben er al een aantal keren heerlijk van mogen genieten. Vanaf het eerste contact straalde het vertrouwen uit. De advisering, de uitleg en de rust om alle mogelijke vragen zorgvuldig te beantwoorden gaf voor ons de doorslag om Hans de opdracht te verstrekken. De montage werd vakkundig en met zorg in alle rust uitgevoerd en binnen een dag gerealiseerd. Kortom Super Tevreden! (José en Kees )

  Plaat was een beetje verschoven (na 4 jaar). Hans is dit op zondag komen oplossen 2 dagen nadat ik gebeld had geheel kosteloos, dit is pas service (Gijs)

  Wij zijn heel blij met onze overkapping geweldig goed werk super blij mee  (Leo en Ans )

  Op 13 mei 2015 werd onze overkapping door het bedrijf Hans Janssen geplaatst. Vanaf ons eerste telefonisch gesprek en de gesprekken daarna voelden heel goed aan. De wijze van betalen was voor mij zeer overtuigend  dat het om een betrouwbaar bedrijf ging. ik ben met hun in zee gegaan en heb tot de dag van vandaag geen spijt van mijn besluit. Wij zijn zeer tevreden over de overkapping die door dit bedrijf geplaatst is en genieten met volle teugen hiervan. Dank je wel (Fam Meije)

  Hans Janssen heeft aan onze achtergevel een prachtige overkapping gebouwd. We genieten er al van sinds eind januari. Stond er zo en is prachtig door hem en zijn collega afgewerkt. De foto\’s stuur ik nu pas aangezien de tuin verder ook klaar is. Hans van harte bedankt. Top werk!! (Fam Woltring)

  Vorige week is onze veranda geplaatst. Hij ziet er perfekt uit, dankzij de uiterst deskundige en prettige mensen die hiervoor verantwoordelijk waren. Wij kunnen het iedereen aanbevelen! Bedankt!(Fam Smulders)

  Ondanks het slechte weer kunnen we nu ook nog genieten van de overkapping die Dhr Janssen geplaatst heeft. De overkapping word nog steeds bewonderd door velen en zeggen dat het een van de betere is die ze gezien hebben.Complimenten nogmaals aan Dhr Janssen en personeel (Fam van Asten)

  Tot onze verbazing is er vanmorgen al een monteur langs geweest die het probleem met ons rolluik heeft opgelost. Hij doet het weer uitstekend. Een perfecte service! Onze complimenten daarvoor!
  Heel hartelijk dank!(Fam van Breugel)

  Op 26-10-2017 heeft Hans samen met een collega een overkapping geplaatst. Ik vind jullie echte vakmensen, de overkapping is super mooi en heel vakkundig gezet. Harde werkers zijn jullie en heel professioneel. Hij staat nou bijna 4 maanden en heeft al veel meegemaakt betreft het weer. Ik kan alleen maar zeggen perfect mannen, heel blij met de overkapping.(Helma)

  Bedankt voor de service na 6 jaar 1 paneel losgekomen door de storm hans gebeld was er binnen een paar dagen en gratis en voor niets opgelost dit is pas service, bedankt Hans. (Gijs)

  Rolluiken laten hangen Netjes gedaan. mooi naar binnen aangesloten. aanrader voor mensen die rolluiken willen laten hangen. hele mooie prijs.(Paul en Iwan)

  Prima kwaliteit knikarmscherm. En vooral complimenten voor de uitstekende service en nazorg van Hans Janssen en co. Een zeer aanbevelingswaardig bedrijf! (Ben Tresoor)

  Vandaag verandazonwering geplaatst en een plisse hordeur.
  Geweldige vakmensen en topservice. Een aanrader voor ieder die een overkapping of screen of wat dan ook zoekt
  (Fam v Asten)

  Alweer een tijd geleden dat jij bij ons rolluiken bij ons hebt geplaats.
  Alles super netjes geplaats en goed alles uitgelegd. We zijn er heel blij mee.(Roland Lumbantobing)

  Prima vakwerk. Werken netjes. Scherpe prijzen. Echt een aanrader!!
  (Fam Thiel)

  Wat fijn als mensen zich houden aan de afspraken, klokslag 8 uur werd begonnen aan onze nieuwe overkapping.Het is een stukje vakwerk waar niets op aan te merken valt! We zijn heel tevreden en durven gerust Hans Janssen Zonweringen aan te bevelen bij onze vrienden en familie.(Fam Leijgraaf)

  Wat een geweldige service van hans als ze tijd hebben en je belt dit bedrijf staan binnen 1,5uur voor de deur en helpen waar ze kunnen super bedrijf en verdiend van mij een dikke 9.
  (Fam Pruijmboom)

  Hans Janssen heeft onze serre voorzien van een mooie zonwering.  De werkzaamheden werden in overleg zeer professioneel uitgevoerd.  Zeer prettig vonden wij dat Hans luisterde naar ons.  Een aanrader die nog producten of werkzaamheden bij dit bedrijf wil afnemen.  Wij zijn zeer tevreden!(Fam Maas)

  Hans en collega! Een mooi team dat samen garant staat voor klantvriendelijkheid en kwaliteit. Het contact bij vragen verloopt snel en accuraat. Bij diverse partijen offerte laten maken, maar de offerte van Hans Janssen was qua prijs/kwaliteit veruit het gunstigst. In 2 dagen een mooie overkapping met glazen schuifwand en zonwering geplaatst. Een echte aanrader dus! Wij gaan zeker genieten van dit stukje vakwerk!
  (Carlo en Marjon)

  Vandaag horren geplaatst door deze firma.
  Voor de 4e maal iets geleverd en geplaatst door de heren.
  Wederom fantastisch werk en kwaliteit geleverd.(Fam van Asten)

  Bedankt voor het plaatsen van rolluiken netjes en snel afgewerkt. Super !!! (Fam Derks)

  Vandaag onze mooie overkapping gezet, wat een vakmensen, en prachtig resultaat. Wij genieten nu al! Echt een aanrader.
  (Saar en Chris)

  Goed werk geleverd met het plaatsen van de overkapping. Bedankt en groeten vanuit Dongen.
  (Klets en Esther)

  Na contact vlug een afspraak gemaakt en daarna vlug vervolg afspraak om rolluik te komen hangen. perfect geregeld.
  (Rene)

  Zeer positief. 10 uit 10! Alles volgens afspraak. Zeer correcte medewerkers. Duidelijk dat kwaliteit hoog in het vaandel staat. Prachtig zonnescreen gemonteerd. Solar, dus zonder gedoe met kabels en electriciteit. Top !!
  (Erik vd Linden)