Naast dat we uw overkapping op flexibele wijze kunnen dichtmaken aan de voorzijde en zijkanten zijn er nog meer mogelijkheden om van uw overkapping een zo’n comfortabel mogelijke ruimte te maken zodat u er nog meer van kunt genieten. Naast verlichting is het mogelijk om de overkapping van onder of van boven te voorzien van zonwering. Zonwering in combinatie met een overkapping beschermt u nog beter tegen de felle zon en zorgt er voor dat u indien gewenst heerlijk in de schaduw van uw tuin en terras kunt geniet. Ook deze systemen van het topmerk Verano dat wij installeren zijn zeer flexibel en gebruiksvriendelijk zodat u zelf kunt bepalen welke situatie u wilt creëren onder de overkapping.

Zonwering bovenlangs

Hierbij bevindt zich aan de bovenzijde van de veranda of terrasoverkapping de zonwering. Wanneer de temperatuur tijdens een zonnige dag behoorlijk oploopt, blijft het met deze zonwering heerlijk aangenaam onder uw overkapping. U bepaald zelf de warmte en lichtinval. De bediening gaat via een fluisterstille, onzichtbare Somfy SLT motor. De Somfy afstandsbedieningen zijn ideaal om uw verandazonwering op afstand te openen en te sluiten. Met één Somfy afstandsbediening bestuurt u één of meerdere zonweringen, tegelijk of individueel. Het systeem is flexibel en biedt vrijheid en gemak. Daarnaast is er ruime keuzemogelijkheid in Uni-doek, blokstrepen, fantasiedessin of soltisdoeken.

Zonwering onderlangs

Wordt ook wel baleinzonwering genoemd en wordt aan de onderzijde van het dak geplaatst. Hierdoor is de zonwering niet uitsluitend zonwerend, maar zorgt het ook voor een gezellige, warme en sfeervolle uitstraling. De bediening gaat door middel van een kikker en koord. Het doek kan gekozen worden uit de stijlvolle Metallic & Satiné collectie. Overigens kunt u bij de zonwering onderlangs uitsluitend gebruik maken van LED verlichting.

Enkele voorbeelden