De zonneschermen van het kwaliteitsmerk Verano kenmerken zich door hun elegante design, moderne techniek en een optimaal bedieningscomfort. Constructie, doek en motor voldoen aan de strengste eisen. U heeft bij ons ruime keuze aan sfeervolle zonneschermen, met een moderne uitstraling met schitterende voorlijst, of wellicht een meer traditionele look, de keuze is aan!

Schermtype

  • Standaard scherm is een van de vele schermen uit ons assortiment. Het is een uitstekend knikarmscherm en zeer mooi vormgegeven, en heeft een al jaren beproefde techniek.
  • Semi cassette scherm heeft een mooi afgeronde voorlijst en voorkap dat perfect aansluit op elkaar om vervuiling van het doek aan de voorzijde te voorkomen.
  • Cassette scherm zijn de top schermen uit het  assortiment. Het scherm heeft een slank gelijnde voorlijst en behuizing waardoor doek wordt beschermd tegen alle weersinvloeden van buitenaf.

Elk type scherm is leverbaar in verschillende modellen met elk verschillende kenmerken.

Techniek

Alle schermen zijn traploos in te stellen waardoor u optimaal rendement kunt halen uit uw scherm. De uitval is per model verschillend maar ligt tussen de 150 cm en 350 cm. De juiste doorloophoogte ontstaat voor u door de diverse mogelijkheden met betrekking tot de hoekinstellingen. De profielen zijn van hoogwaardig geextrudeerd aluminium waardoor het solide en sterk is. Alle bouten en moeren zijn van roestvrij staal. U zult de onderhoudsvriendelijkheid en duurzaamheid van onze schermen veelvuldig ervaren.

Bediening

Een aantal schermen zijn standaard handbediend met als extra optie elektrische bediening, andere hebben standaard deze elektrische bediening. Daarnaast is het mogelijk uw scherm te voorzien van een tijdklok, zon- of windautomaat. Dan gaat het scherm volledig automatisch open en dicht, op momenten die u zelf of de weersomstandigheden bepalen. Verano maakt daarbij gebruik van de kwaliteitsmotoren van Somfy.

Doeken

De keuze van het doek is erg bepalend voor de sfeer en uitstraling van een zonnescherm en daarmee de buitenkant van uw woning. We bieden u daarbij een breed assortiment:

  • Uni kleuren zijn doeken uitgevoerd in een kleur.
  • Blokstrepen zijn doeken met streepdesign.
  • Fantasiedessin zijn doeken met een gevarieerd streeppatroon.
  • Image design zijn doeken bedrukt naar eigen wens, design of ontwerp.

Enkele voorbeelden