De voorwand en zijwanden van de terrasoverkappingen van Verano kunnen we eenvoudig uitbreiden met diversen  mogelijkheden. Om extra beschutting te creëren tegen wind en regen kunnen we glazen wanden, Ritz screens (Verano) en hoekafdichtingen (Verano) plaatsen waardoor u nog meer kunt genieten van uw overkapping.

Mogelijkheden

  • Glaswandsysteem: met dit flexibele systeem sluit u uw overkapping af met glas waardoor het zicht naar uw tuin behouden blijft. Indien gewenst kunt u de glazen panelen in zijn geheel of gedeeltelijk open schuiven. Hierdoor kunt u zelf bepalen waar u op dat moment behoefte aan hebt. De weersomstandigheden zijn hierbij vaak bepalend.
  • Ritz screens: de screens bestaan uit verticaal hangende zonwering. Het doek van de Ritz screens is totaal zonwerend, windvast en insectwerend doordat u de voor- en zijwanden van uw overkapping volledig af kunt sluiten.
  • Hoekafdichting (spie): hierdoor kunnen de glaswanden en Ritz screens nog beter en eenvoudiger aan de zijkanten worden geplaatst. Tevens zorgen ze er voor dat u de terrasoverkapping in zijn geheel kan afsluiten.
  • Houten zijwand: door rabatdelen te gebruiken kunnen we een zijwand netjes afwerken als deze niet geschikt is voor een glazen wand of Ritz screen.

Vanzelfsprekend is een combinatie van deze producten ook mogelijk zodat we uw nieuwe veranda helemaal naar uw wens kunnen inrichten.

Enkele voorbeelden